nieuwsgierig?
bel me! 06 48 266 477
of laat een berichtje achter
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gonneke

Ik ben Gonneke Bennes, dit jaar nog 29 en 1.57 m vrouw. Tussen mijn bedrijf, m'n werk, zingen en vrijwilligerswerk door, ben ik de vrouw van Martijn en sinds april mama van Olivia.

Naast de studies Small Business (Saxion) en Communication Studies (Universiteit Twente) werkte ik 25 uur. In mijn werk en binnen studie- en afstudeeropdrachten stonden mensen en communicatie altijd centraal.
In 2009 is By the Hand ingeschreven bij de KvK, maar heb ik eerst in loondienst voor 2 organisaties gewerkt. In 2011 kreeg ik een opdracht die me de ruimte gaf om me volledig op By the Hand te storten.

Daarnaast ben ik communicatieadviseur voor de CDA-Statenfractie Overijssel. Vrijwillig verzorg ik de communicatie in het provinciale campagneteam, was ik in 2012 campagneleider van Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt en ben ik bestuurslid voor CDA Almelo.
Ook vul ik mijn uren als jeugdouderling door 24-uurs hongeracties te organiseren en te ondergaan, te vergaderen met diverse werkgroepen en door het geven van workshops ter bevordering van de betrokkenheid van vrijwilligers.
Tijd maak ik voor zingen. Het liefst jazz met een combo of big band, maar ook gospel, rock of pop. Solo of samen bij feesten, uitvaarten en kerkdiensten.

Zo heb je een idee waar ik van geniet!                 CV

Stap een

De eerste stap is gezet. U bent nu op de website van communicatie- en organisatieadviesbureau By the Hand.

Samen met u, dus geen advies voor het archief.
Creatieve oplossingen en idee├źn, waar u zelf niet aan dacht.
Betrokken bij mensen en wat hen raakt, zij staan centraal.
Duidelijke teksten en aanbevelingen, zonder wollige woorden.

Voor communicatie- en organisatieadvies, -onderzoek en - uitvoering met een spontane, kleurrijke insteek, kan By the Hand u van dienst zijn. Een tikkeltje bijdehand, maar vooral gericht op wat uw organisatie en iedereen die daar bij betrokken is, nodig heeft.

By the Hand is veelzijdig en flexibel. Geen probleem zonder oplossing en geen vraag zonder passend antwoord. 
Vindt u op de website niet waar u naar op zoek bent, maar denkt u dat By the Hand wel wat voor u kan betekenen? Laat het ons weten!
 

En verder

Maar By the Hand doet nog meer dan communicatie- en organisatieadvies.

Schrijfopdrachten doet By the Hand ook regelmatig. Dit varieert van het schrijven en/of redigeren van jaarverslagen en boekmanuscripten tot columns en weblogs. In samenwerking met anderen komen volledig nieuwe huisstijlen, websites en brochures tot stand.

By the Hand geeft ook workshops Sociale media en leidt creatieve sessies ter bevordering van betrokkenheid en binding.
Maar By the Hand schrijft ook subsidie-aanvragen en sponsorplannen.
Om de diversiteit aan petten compleet te maken, kunt u ook voor evenementenorganisatie, beurspresentaties en persvoorlichting bij By the Hand terecht.

 

Samen

Opdrachtgevers 

Anti-Pest Project

 

  BvMCC

                               

 

 

 

 logo Ygenwijs  

 

Partners

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitvoerend

By the Hand kan als regisseur worden ingezet om communicatie- en organisatieadvies te implementeren. In principe gaan de verantwoordelijke mensen binnen de organisatie aan de slag en By the Hand ondersteunt en coacht hierbij. Het gaat dan vooral om draagvlak binnen de organisatie en inbedding van de verandering of vernieuwing.
Tevens is het mogelijk om By the Hand als tijdelijke of interimmanager in te zetten. Tijdens ziekte of verlof, of om een verandertraject of specifiek project te trekken. Ook kan By the Hand de p.r.- of communicatieafdeling van een organisatie op poten zetten en communicatiemedewerkers trainen.

By the Hand is ook beschikbaar als campagneleider. Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 2012 was Gonneke campagneleider van CDA'er Pieter Omtzigt. Hij stond in eerste instantie niet op de kandidatenlijst, maar kwam met zijn voorkeurscampagne als 3e CDA'er in de Tweede Kamer.
Pieter Omtzigt: "Gonneke heeft de laatste 6 weken van de campagne ontworpen, gepland en ervoor gezorgd dat hij uitgevoerd werd. De campagne was op meerdere groepen gericht (Twente, pensioenexperts, godsdienstvrijheid), zowel op straat als op internet. Zij had overzicht, hield contact met alle betrokkenen en wist met een scherpe en goed verwoorde boodschap de juiste media te betrekken, zodat de zichtbaarheid optimaal was. Het resultaat was het grootste aantal voorkeurstemmen voor een kandidaat bij de Tweede Kamerverkiezingen op een onverkiesbare plek sinds 1986, namelijk 36.750, een fantastisch resultaat."

Meer artikelen...

  1. Advies
  2. By the Hand