nieuwsgierig?
bel me! 06 48 266 477
of laat een berichtje achter
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advies

Uiteindelijk draait het bij By the Hand altijd om mensen. Of het nu gaat om personeel een nieuw thuis te geven bij een fusie, een campagne om een (nieuwe) doelgroep aan te spreken, burgers te betrekken bij een nieuw initiatief of om de reputatie van een bedrijf bij de stakeholders te verbeteren. Eigenlijk is alles mogelijk.
Mensen als werknemer, als vrijwilliger, als buurtbewoner, als ondernemer, als politicus, als klant, als (vul zelf maar in). Alle betrokkenen krijgen bij By the Hand een plek en een stem.

Diversiteit is een van de meest voorkomende thema's in de opdrachten van By the Hand. De kracht is om de verschillen te bundelen op basis van bijvoorbeeld leeftijd/generatie, geslacht, cultuur en opleidingsniveau.

By the Hand kan het adviestraject combineren met (wetenschappelijk) onderzoek. Dit kan een literatuuronderzoek zijn, maar ook een respondentenonderzoek met data-analyse om een goed beeld te krijgen van de doelgroep.

De communicatie- en organisatorische adviezen van By the Hand worden geschreven om uitgevoerd te worden. By the Hand kan de organisatie hierbij ook op weg helpen. 

 People do little by reason, a lot by passion
and most by habit