nieuwsgierig?
bel me! 06 48 266 477
of laat een berichtje achter
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gonneke

Ik ben Gonneke Bennes, dit jaar nog 29 en 1.57 m vrouw. Tussen mijn bedrijf, m'n werk, zingen en vrijwilligerswerk door, ben ik de vrouw van Martijn en sinds april mama van Olivia.

Naast de studies Small Business (Saxion) en Communication Studies (Universiteit Twente) werkte ik 25 uur. In mijn werk en binnen studie- en afstudeeropdrachten stonden mensen en communicatie altijd centraal.
In 2009 is By the Hand ingeschreven bij de KvK, maar heb ik eerst in loondienst voor 2 organisaties gewerkt. In 2011 kreeg ik een opdracht die me de ruimte gaf om me volledig op By the Hand te storten.

Daarnaast ben ik communicatieadviseur voor de CDA-Statenfractie Overijssel. Vrijwillig verzorg ik de communicatie in het provinciale campagneteam, was ik in 2012 campagneleider van Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt en ben ik bestuurslid voor CDA Almelo.
Ook vul ik mijn uren als jeugdouderling door 24-uurs hongeracties te organiseren en te ondergaan, te vergaderen met diverse werkgroepen en door het geven van workshops ter bevordering van de betrokkenheid van vrijwilligers.
Tijd maak ik voor zingen. Het liefst jazz met een combo of big band, maar ook gospel, rock of pop. Solo of samen bij feesten, uitvaarten en kerkdiensten.

Zo heb je een idee waar ik van geniet!                 CV