nieuwsgierig?
bel me! 06 48 266 477
of laat een berichtje achter
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uitvoerend

By the Hand kan als regisseur worden ingezet om communicatie- en organisatieadvies te implementeren. In principe gaan de verantwoordelijke mensen binnen de organisatie aan de slag en By the Hand ondersteunt en coacht hierbij. Het gaat dan vooral om draagvlak binnen de organisatie en inbedding van de verandering of vernieuwing.
Tevens is het mogelijk om By the Hand als tijdelijke of interimmanager in te zetten. Tijdens ziekte of verlof, of om een verandertraject of specifiek project te trekken. Ook kan By the Hand de p.r.- of communicatieafdeling van een organisatie op poten zetten en communicatiemedewerkers trainen.

By the Hand is ook beschikbaar als campagneleider. Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 2012 was Gonneke campagneleider van CDA'er Pieter Omtzigt. Hij stond in eerste instantie niet op de kandidatenlijst, maar kwam met zijn voorkeurscampagne als 3e CDA'er in de Tweede Kamer.
Pieter Omtzigt: "Gonneke heeft de laatste 6 weken van de campagne ontworpen, gepland en ervoor gezorgd dat hij uitgevoerd werd. De campagne was op meerdere groepen gericht (Twente, pensioenexperts, godsdienstvrijheid), zowel op straat als op internet. Zij had overzicht, hield contact met alle betrokkenen en wist met een scherpe en goed verwoorde boodschap de juiste media te betrekken, zodat de zichtbaarheid optimaal was. Het resultaat was het grootste aantal voorkeurstemmen voor een kandidaat bij de Tweede Kamerverkiezingen op een onverkiesbare plek sinds 1986, namelijk 36.750, een fantastisch resultaat."